CHALLENGE CUP 2018 - PIETEIKŠANĀS
06.03.2018

Dāmas un Kungi, kapteiņi un godātie komandu menedžeri, pārstāvji un pašas Komandas!
 
Kā katru gadu, arī šosezon noslēgumā piedāvājam piekto, jau par pavasara tradīciju kļuvušo OlyBet/EHL Challenge CUP 2018 turnīru.
 
Turnīrā aicinātas piedalīties visas komandas. Komandas, kas iekļuvušas Play-Off, var pieteikt otro sastāvu cīņām Challenge CUP, jo play-off komandas maksimāli uz spēlēm liek savus labākos spēlētājus un visās komandās ir 3. un 4. maiņas spēlētāji, kam spēles laiks ir mazāks - šī ir viņu iespēja turpināt sezonu! Aicinām arī playoff komandas laicīgi mums ziņot vai Jūsu plānos ietilps "ielekt" CC vilcienā pie neveiksmes situācijas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.
 
Komandas sastāvu un tā atbilstību noteiktai CC divīzijai izvērtēs OlyBet/EHL vadība atbilstoši reglamentam un komandu spēku samēriem, lai izveidotu pēc iespējas interesantāku turnīru Jums pašiem.
 
Tāpat Challenge CUP ir lieliska iespēja komandām, kuras vēlas izmēģināt savus spēkus OlyBet/EHL (komandas kas nespēlē čempionātos, vai vēl nespēlē OlyBet/EHL) un novērtēt potenciālos nākamās sezonas pretiniekus un līgas darbību - un galvenais, ļaut gan mums gan Jums saprast - kura būs Jūsu komandas piemērotākā divīzija astotajai sezonai 2018 / 2019!
 
Turnīra formāts: Pirmās trīs vietas katrā grupā saņem medaļas un uzvarētāji saņem arī pašu Challenge CUP (kausu)! Katras spēles labākie un visa turnīra labākie spēlētāji tiks apbalvoti individuāli ar balvām no mūsu sponsoriem un sadarbības partneriem!
 
Katra CC spēle tiks filmēta un fotografēta tāpat kā visas regulārās sezonas spēles.
 
Dalības maksa no komandas svārstīsies no 250-400 EUR atkarībā no konkrētās grupas komandu un attiecīgi - spēļu skaita. (neattiecas uz EHL komandām kas nav iekļuvušas playoff, šīm komandām dalība CC ir bez maksas)
 
Turnīra pirmās spēles visās divīzijās ir plānotas sākt marta vidū, un turnīra ilgums ir atkarīgs no komandu skaita divīzijās!
 
Īpaši strikti izvērtēsim komandu potenciālo līderu atbilstību zemākajiem CC līmeņiem.
 
Sīkāka informācija un/vai komandu pieteikšanās telefoniski: Haralds 29359757 , Roberts 28881115 , Kristiāns 26397117 , Jānis 27033996 vai uz e-pastu: entuziasti@entuziasti.lv
 
Ar cieņu
Entuziastu komanda

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Puriņš (finanses un organizācija)
    27033996
    janis@entuziasti.lv
  • Roberts Pļāvējs (reklāma,mārketings un organizācija)
    28881115
    roberts@entuziasti.lv
  • Haralds Apinis (dizains un organizācija)
    29359757
    haralds@entuziasti.lv

GALVENAIS TIESNESIS:

Ainars Bitens (turnīra tehniskā organizācija un kalendārs)
29285886
ainars@entuziasti.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv

FOTO UN VIDEO DEPARTAMENTS

  • Maris Greiers (mediju centra vadītājs)
    26565739
    greiers@entuziasti.lv